Termeni si conditii

Bine ai venit pe portalul nostru de sanatate https://csa-isc.ro/ – aliatul tău în demersul de a obține detalii privind suplimentele nutritive comercializate pe teritoriul României.

Acest text cuprinde date referitoare la regulamentul și obligațiile vizitatorilor care intră pe site, alături de alte elemente esențiale pe care vizitatorii platformei CSA-ISC  trebuie să le înțeleagă și să le urmeze.

Introducere

Folosirea platformei  se conformează tuturor regulilor expuse în acest text care stipulează Clauzele și Stipulațiile de navigare pe platforma noastră. La momentul când vizitatorul continuă să navigheze pe platformă și să folosească materialele oferite de platforma noastră, se consideră că acesta înțelege și aprobă în mod implicit Clauzele și Stipulațiile  https://csa-isc.ro/.

În situația în care nu ești de acord cu clauzele din textul cu Clauze și Stipulații, ca vizitator, ai obligația juridică de a părăsi de îndată platforma noastră, fiind interzisă utilizarea resurselor pe care noi le oferim. Poți accesa platforma noastră prin intermediul linkului https://csa-isc.ro/. Asta reprezintă unica cale legală de a utiliza conținutul pe care îl oferim. Orice altă metodă de utilizare a resurselor noastre nu intră în răspunderea noastră și este contra legii.

Orice resurse disponibile pe platforma sunt apărate conform prevederilor legii nr. 8/1996 cu privire la dreptul de autor și drepturile conexe, revizuită. Este strict interzisă orice replicare și multiplicare a resurselor menționate anterior, ceea ce constituie o violare serioasă a legilor  Uniunii Europene.

Linkuri afiliate

Cu privire la legăturile de afiliat Serviciile pe care le furnizăm sunt oferite gratuit. Pentru a putea continua să furnizăm serviciile platformei CSA-ISC.RO fără niciun cost adițional, în cadrul resurselor pe care le afișăm pot fi incluse legături de afiliat.

Cookies

Pentru a furniza material adaptat nevoilor tale, precum și pentru a ne perfecționa constant prestațiile, platforma noastră utilizează mici fragmente de date numite cookie-uri.

Comentariile pe aceasta platforma

Secțiunea dedicată pentru comentarii, situată la sfârșitul fiecărui articol de pe platforma noastră, îți oferă spațiul de a contribui cu părerile tale.

Aceste puncte de vedere pot include interogări pe care le deții despre obiectul în discuție, poți solicita asistență dacă te confrunți cu neclarități, poți discuta despre interacțiunile tale cu obiectul sau obiectele în cauză și multe altele.

Observațiile pe care le aduci trebuie să evite jignirile îndreptate către noi sau către vizitatorii noștri, să se abțină de la atacuri personale sau de la folosirea unui limbaj obscen.

Expunerea de imagini

Orice ilustrații, poze sau clipuri de pe platforma noastra sunt afișate cu scop ilustrativ, având posibilitatea de a nu reflecta realitatea. Acestea sunt expuse așa cum sunt prezentate pe paginile online ale fabricanților și nu ne însușim responsabilitatea pentru erorile lor.

Exonerarea de răspundere

Toate detaliile și resursele pe care le oferim pe site-ul nostru CSA-ISC.RO  sunt STRICT pentru scopuri de informare și educație. Acestea nu sunt menite să substituie recomandările și terapiile sugerate de doctori. De asemenea, nu ne luăm responsabilitatea pentru potențialele daune provocate sau probleme care pot să se producă în timpul folosirii informațiilor oferite de CSA-ISC.RO  și partenerii noștri.

Modificari termeni si conditii

Ne păstrăm dreptul de a face modificări în orice moment la acești Termeni și Condiții.  Ne păstrăm dreptul de a întrerupe în orice moment furnizarea de servicii sau accesul parțial sau total la pagina web CSA-AISC.RO, fără un anunț prealabil, indiferent de motiv. Nu putem fi învinuiți pentru acest lucru.