Disclaimer

Informațiile prezentate pe acest site sunt pur informative și nu trebuie considerate ca înlocuind consultația medicală. Utilizarea informațiilor este la discreția utilizatorului. Deși informațiile sunt destinate persoanelor sănătoase, orice decizie legată de dietă sau exerciții fizice ar trebui să fie luată după consultarea și sub supravegherea unei persoane competente conform legii române.

Produsele menționate pe acest site nu sunt menite să înlocuiască o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos. Acestea nu au proprietăți de tratament, prevenire sau diagnosticare a bolilor. În caz de nelămuriri, vă recomandăm să consultați un specialist. Nu suntem responsabili pentru eventualele daune cauzate de utilizarea inadecvată a informațiilor sau produselor prezentate. Link-urile externe nu constituie o recomandare din partea noastră, iar materialele publicitare nu trebuie interpretate ca sfaturi medicale. Este esențial să citiți cu atenție eticheta produselor și să urmați instrucțiunile de utilizare. Nu suntem implicați în procesul de livrare sau plată a produselor și nu putem fi considerați responsabili pentru eventualele daune cauzate de utilizarea necorespunzătoare a conținutului sau produselor promovate.

Nu avem afilieri directe cu furnizorii sau producătorii produselor menționate. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul site-urilor externe, iar prezența unui link către acestea nu reprezintă o aprobare sau o împărtășire a responsabilității din partea noastră.

Suplimentele alimentare sunt produse destinate completării dietei și nu au proprietăți terapeutice sau medicale. Ele nu sunt medicamente și nu pot înlocui tratamentele medicale. Informațiile legate de produse prezentate pe site-ul producătorului nu sunt sub responsabilitatea noastră. De asemenea, pe acest site pot fi utilizate materiale publicitare sub formă de povestiri, iar unele recenzii pot fi preluate de pe site-urile companiilor producătoare și pot folosi nume fictive în scopuri promoționale.